Parafia pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus w Grębocinie
23-25 listopada 2007 r. w Grębocinie OAZA MODLITWY!!!
Kochani przypominam, że termin zgłoszeń na Oazę Modlitwy upływa już jutro tj. 20 listopada. jeśli jest ktoś chętny zapraszam, dajcie znac jak najszybciej....
przypominam: poczatek w piatek 23 listopada o godz. 17.00 Mszą sw. a zakończenie w niedzielę 25 listopada o godz. 14.00.
koszt: 15/20 zł dla nienocujących
40 zł - z noclegiem
nocujemy w szkole w Grębocinie, trzeba zabrac ze sobą tylko śpiwór, Pismo św., notatnik i długopis oraz dużą dawkę optymizmu i dobrego humoru
do zobaczenia
"Dawaj to co masz, czym jesteś. Dawaj przedmioty, ale nad wszystko dawaj siebie, swoją opiekę, swoją pomoc, swoje współczucie. Dawaj póki czas, póki masz siły, póki stać cię na serdeczną troskę, na współczucie, na śmiech i radość. Dawaj swoją pomoc, dawaj siebie samego, póki jeszcze cię trochę jest."
Chcielibyśmy ogronie podziękowac ks. Pawłowi , ks. Diakonowi Pawłowi
, animatorom
, oraz wszystkim osobom zaangażowanym
za organizację Oazy Modlitwy, w jakiej niektórzy z naszej wspólnoty mogli uczestniczyć.
Było prześlicznie!!!
Dziekujemy za Wasze Promieniowanie Chrystusem oraz dzielenie się sobą. Niech Chrystus Zmartwychwstały zawsze będzie w Waszych sercach !!!!!!!
MPO
również dołączam się do podziękowań. Niech Wam wszystkim Pan Bóg błogosławi!!!
Ale przede wszystkim dziękuję Panu Bogu, za to, że mogłam uczestniczyć w sobotnim nabożeństwie, na którym pierwotnie miało mnie nie być.
to był bardzo owocny i bogaty w duchowe przeżycia weekend!!! Dziękuję
Poetka Duszy
dziękuję...
NA OAZIE MIAŁA BYĆ ASIA I SEBA ,ALE TAK SIĘ NIE STAŁO , BO P A N MIAŁ INNE PLANY ! TU POZWOLE SOBIE PRZYTOCZYĆ SŁOWA JEDNEJ PIEŚNI Z OAZY ,, W TWOICH PLANACH WOBEC NAS NIKT CI PANIE NIE DORÓWNA ,, BYŁ SEBA I JA BYŁAM . BYŁO NAPRAWDĘ SUPER . DZIĘKUJE ZA TO ŻE MOGŁAM BYĆ Z WAMI WSZYSTKIMI . ŻAŁUJE , ŻE NIE WSZYSCY MOGLI BYĆ Z NAMI .
MałaMI napisał:
Może ktoś ma jakieś zdjęcia z oazy i mógłby zamieścić ???
zdjęcia z oazy na stronie
http://torun.oaza.pl/galeria/2007-11-23 … index.html