Parafia pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus w Grębocinie
Mała Owieczka
Witajcie, pewnie zastanawia Was kim jestem i co tu robię (może nie ), bo zaledwie kilka osób jest wtajemniczonych...
W ubiegłym roku wybrałem sie do Taize z "Toruniem" i tam poznałem kilka osób między innymi ks. Pawła, Justyne, (Ole znałem już wcześniej, także z wyjzadów Taize) i po tej własnie drodze trafiłem tu
Oto kilka słów o mnie, pozdrawiam
Imie:Wojtek
Zainteresowania: Podróże, muzyka
Muzyka:Dobra
Film:bardzo podobał mi się Gladiator
Skąd jestem:Poznań
Czym się zajmuje: Studiuję geografię na UAM
Kolor oczu:Brązowy
Ulubione piwo:Reed's
Ulubione danie:Spaghetti
Zwierzaki w domu:Brak
Jaki sport uprawiam: uwielbiam spływy kajakowe i wyprawy rowerowe
No i oczywiście:
Ulubiona dobranocka:Krecik !!! (ale nie ten z reklamy Okocimia )-kto go jeszcze pamięta...a Reksio?? hehe
Mała Owieczka
Dzięki Wiesiu, zapomniałem dodać że byłem raz u Was i brałem udział w jednej ze scenek niosąc krzesło wraz z Pawłem
Pozdrawiam
Wojtek z tego co widze w avatarze uwielbia jeździc rowerkiem !!!
szkoda ze mieszka tak daleko , bo w sobotę mamy wyprawe .... a tak radosny człowiek jak Wojtek byłby wspaniałą niespodzianką na wycieczce
Wojtuś - a moze się skusisz??? W końcu długi weekend się zaczyna
Mam nadzieje że częście j bedziesz nas odwiedzał w Grebocku zapraszamy!!! I na rowery jak najbardziej........ : )
Poetka Duszy
Bardzo sie cieszę Wojtku, ze Ciebie poznałam Na pewno do końca życia zapamiętam nasze rozmowy w Taize na różne-takie sobie tematy
Bardzo mi Ciebie w tym roku będzie tam brakowało... I kto mi kupi płatki-muszelki czekoladowe, jak ich zabraknie??? Szkoda, że mieszkasz tak daleko
Ogromnie się cieszę na spotkanie w czerwcu
A tymczasem, odwiedzaj nas często na forum. Serdecznie Cię pozdrawiam
Wojtka miałam okazję poznać podczas ubiegłorocznego wyjazdu do Taize. Na początku był może troszkę przestraszony, bo nie znał nikogo, ale bardzo szybko się rozkręcił. Rozmawiając z Wojtkiem miałam wrażenie, jakbym go znała dobre kilka lat.
Wojtek to osoba podobnie jak ja uwielbiająca podróże i lubiąca odkrywać nowe miejsca. Jest niesamowicie skromny, ale przy tym pełen szalonych pomysłów.
dziękuję Tobie za: rozmowy podczas podróży,
za: wspólne posiłki,
za: żółtego słonecznika,
za życzenia,
za Twoją skromność,
za zdjęcia i muzykę
za to że jesteś.
Odwiedzaj nas częściej!!! Serdecznie zapraszamy!!!
No i WIELKA szkoda, że w tym roku nie jedziesz z nami do Taize