Parafia pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus w Grębocinie
Poetka Duszy
Ja też wiedźmą nie chcę być!!! Czarownicujące Mamuśki - OKi.
A co na temat nazwy nowego działu sądzą osoby postronne i bezstronne??
Nie mam tera za bardzo czasu, żeby z Wami popisać, napiszę więc tylko SUPER. Porozmawiajcie teraz ze Swoim Administratorem albo z xpaciferem i klubik gotowy. A ja zgadzam się na każdą nazwę, już Wy to przedyskutujcie na Swoich wspólnotowych spotkaniach. Pa
Witam na forum kolejną osóbkę!!! zapraszamy na piątkwe spotkania
a muzykalność i przebojowość to chyba rzeczywiście rodzinna cecha Borowskich!!
pozdrawiam
Witam Cię serdecznie Mazurynko!!!
Szkoda że Rzepin jest tak daleko od Grębocina.... przydałaby się jeszce jedna utalentowana osoba
któraby wspomogła nasz zespół, nowymi pomysłami i inspiracjami
wtedy to już chyba byśmy roznieśli kościół
hi hi a Księdzu Proboszczowi nie pomogłoby zatykanie uszu
Również witam na naszym forum
Twoja obecność na naszym forum, bardzo je ożywiła Zapraszamy do naszego wspaniałego Grębocina
A Wy kochane mamuśki nie jesteście czarwnicujące, ale jak dla mnie czarujące
pozdrowionka
Mazurynko mam propozycję, ponieważ po sławetnej roli babki , starej palaczki, rozbujałam się troszkę może jak przyjedziesz to udałoby się napisać jakieś misterium co? Cieszę się na nasze spotkanie za tydzień zrobimy sobie wieczór filmowy, jakieś super pogaduchy , winka sie napijemy, będzie super!
Poetka Duszy
tak, tak MałaMi, a potem będzie napiły się Mamuśki ciepłego winka i się goniły wkoło kominka - pobiegały se kobitki naokoło i krzyczały "ale wkoło - bo jest wesoło!!!"
W takim razie do zobaczenia i juz zaczynam mysleć o misterium, tylko z tym winkiem to nie da rady, bo ja jestem zatwardziałą abstynentką ale np. kakao to chętnie wypiję. Myslę, że z winkiem czy bez na pewno będzie super, w takim towarzystwie nie może być inaczej.