Parafia pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus w Grębocinie
Bunieczko kochana ja jestem nieźle szurnięta a nie tylko troszkę szalona,ale nadal mam nadzieję,że sie zaprzyjaźnimy , ja tak mało znam ludzi na tej naszej kochanej wsi, a ty jesteś tak pieknie uśmiechniętą osobą.
Ja bardzo lubię szalonych i zwariowanych ludzi . Pełno takich wokół mnie, co mnie bardzo cieszy!!!
a jak przyjdziesz kochana na nasze wspólnotowe spotkanie to poznasz wielu nowych uśmiechniętych ludzi z naszej cudownej wsi
Justynko, Bunieczko dzisiejszy dzień, wieczór był cudny, dziękuję Wszystkim a zwłaszcza Tobie za takie miłe przyjęcie. Myslę,że mamy pokrewne dusze i, że już zawsze bedziemy żyły w przyjaźni. Mam nadzieję ,że nie wystraszy cię moje szaleństwo, które na niestety z wiekiem się pogłębia.
Proszę zarażaj mnie Twoim tak pozytywnym szaleństwem , niech ono też się u mnie też pogłębia z wiekiem
.
Pan Bóg otacza mnie na codzień tak wspaniałymi i kochanymi ludźmi, pełnymi miłości
właściwie nie wiem czy ja sobie na to zasłużyłam....
Dziękuję Wam za wszystko.
Bunia napisała :
Pan Bóg otacza mnie na codzień tak wspaniałymi i kochanymi ludźmi, pełnymi miłości
właściwie nie wiem czy ja sobie na to zasłużyłam....
ehh ............ moja siostrzyczka jak zwykle skromna, dziękuję, za Twoje ciepło płynące z głębi serducha
gdy powiem coś do Buni ....
Ona wzamian darzy uśmiechem na twarzy...
nie no fajna kobitka i taka miła
Bunia napisał:
Dziękuję
![]()
Brak mi słów...
oj co by było, gdyby Was nie było...
Jak to co by było???? - JAJ BY NIE BYŁO hehee...:
Bunieczko, wiem,że jesteś daleko i tam napewno
jest ci cudownie. Baw sie dobrze kochana i zapamiętuj wszystkie nowe kanony, to sobie pośpiewamy.
Strasznie mocno sie za toba stęskniłam. Powiem samolubnie, WRACAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
Buniu nie denerwuj się ale ja to muszę zrobić!!!
Kochani najprawdopodobniej Duch Św. tchnął we mnie taką definicję:
Bunia - Justyna Wójcik Umiłowana przez Boga w Trójcy jedynego służebnica, zanurzona w Miłosierdziu Chrystusa, która prowadzi każdego przez siebie napotkanego człowieka do nieba. Osoba w oczach ludzi nieskalana, najprawdopodobniej jedna z najpracowitszych aniołów Bożych.
Myślę, że nie ma nikogo oprócz Buni kto by protestował.... Buniu dziękuję Ci za wszystko za okazane serce za okazaną przyjaźń, za dobro Twego serca, za... , za..., za....
BUNIA SKARBEM KAŻDEGO KTO JĄ ZNA!!!
Ostatnio edytowany przez izydor k. (2008-05-14 20:39:54)
Poetka Duszy
Justysiu, moja kOchana Siostro i ja Ci chcialam dzisiaj podziękować za to, ze jesteś przy mnie nie tylko wtedy, gdy jestem radosna i gdy sie śmieje ale wtedy, gdy jest mi smutno i źle... Za to ze smiejesz sie ze mną ale i także za to, że ze mną placzesz....że pomnażasz moją radość i za to ze dzielisz i rozumiesz mój smutek ... bo jak to ktoś kiedyś napisał... "„Radość dzielona podwójną radością, smutek dzielony połową smutku”.
dziekuję Siostro
dziękuję za Twe wielkie serce i powierzam Cię Panu Bogu co dzień