Parafia pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus w Grębocinie
Poetka Duszy
Kochana Kasiu
Choć spóźnione życzenia, to jakże serdeczne -
aby Twe życie było jak najbardziej bajeczne,
miej zawsze szczery uśmiech na twarzy
i to co sobie tylko zamarzysz
- spełnienia-
tego i owego - po pawdzie - Najpiękniejszego!!!
i ….. jeszcze tamtego ... co w secu ukrytego ... i tajemnego!!!
zyczę Ci ja - CALinEczka - uśmiechnięta mała kropeczka…
Poetka Duszy
... a tak sie starałam .... .... a tymczasem.... póki co polecam się na przyszłość!!
Ale tak odnośnie dat urodzin i imienin, to może warto poprawić.... ? I ewentualnie uzupełnić zgodnie z prawdą, już tak na zaś.....?
http://grebocin.pun.pl/viewtopic.php?id=134
http://grebocin.pun.pl/viewtopic.php?id=134&p=2
Bużiaki i zdrówka!!!!
Oj macie rację ale czyż to nie miło jak ci składają życzenia częściej niż trzeba ? Nawet mnie kusiło żeby siedzieć cicho ale ... wrodzona(ha,ha) uczciwość mi nie pozwoliła.
Bardzo mi miło ,że pamietacie o mojej wrednej chorobie już troszkę za wami tesknię wicęc będę w piatek może troszke upiardliwa ale będę, wybaczcie. A wielebny będzie ?
Kasiu z okazji Twojego dzisiejszego święta życzę Błogosławieństwa Bożego, miłości, radości, uśmiechu na każdy dzień a wszystko o czym marzysz niech się spełni. Otaczam modlitwą całą Twoją fantastyczną rodzinkę
Dziękuję, że jesteś!!!!
Kasiu Droga
wszystkiego najlepszego z okazji Twojego dzisiejszego święta
Bądź nadal takim promykiem dla innych
Buziaki!!
KASIU życzę Ci aby Pan Bóg Cię strzegł i ochraniał. Niegasnącej nadzieji. Radości i entuzjazmu mimo przeciwności. Siły i odwagi w dążeniu do celu. Wiary w to co niemożliwe. Dociekliwości i sięgania w głąb życia. Niech miłość kwitnie w Twym sercu!!!!!
Poetka Duszy
I ja dzisiaj "coś " dla Ciebie dorzucam ....!!! Mam nadzieję, ze moja wiadomosć do Ciebie doleci - ała i że Ci się spodoba
Tylko musisz sie zalogować
Buziaki i wszystkiego najlepszego!!!
.... z modlitwą... Jola
Ostatnio edytowany przez Calineczka (2008-11-25 17:39:12)