Parafia pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus w Grębocinie
Poetka Duszy
Kochana Kasiu
Choć spóźnione życzenia, to jakże serdeczne -
aby Twe życie było jak najbardziej bajeczne,
miej zawsze szczery uśmiech na twarzy
i to co sobie tylko zamarzysz
- spełnienia-
tego i owego - po pawdzie - Najpiękniejszego!!!
i ….. jeszcze tamtego ... co w secu ukrytego ... i tajemnego!!!
zyczę Ci ja - CALinEczka - uśmiechnięta mała kropeczka…
Poetka Duszy
... a tak sie starałam .... .... a tymczasem.... póki co polecam się na przyszłość!!
Ale tak odnośnie dat urodzin i imienin, to może warto poprawić.... ? I ewentualnie uzupełnić zgodnie z prawdą, już tak na zaś.....?
http://grebocin.pun.pl/viewtopic.php?id=134
http://grebocin.pun.pl/viewtopic.php?id=134&p=2
Bużiaki i zdrówka!!!!
Oj macie rację ale czyż to nie miło jak ci składają życzenia częściej niż trzeba ? Nawet mnie kusiło żeby siedzieć cicho ale ... wrodzona(ha,ha) uczciwość mi nie pozwoliła.
Bardzo mi miło ,że pamietacie o mojej wrednej chorobie już troszkę za wami tesknię wicęc będę w piatek może troszke upiardliwa ale będę, wybaczcie. A wielebny będzie ?
Kasiu z okazji Twojego dzisiejszego święta życzę Błogosławieństwa Bożego, miłości, radości, uśmiechu na każdy dzień a wszystko o czym marzysz niech się spełni. Otaczam modlitwą całą Twoją fantastyczną rodzinkę
Dziękuję, że jesteś!!!!
Ps. Dziś swoje święto obchodzą również wszystkie nasze pluszowe misie. Dziś jest podobno dzień pluszowego misia
Kasiu Droga
wszystkiego najlepszego z okazji Twojego dzisiejszego święta
Bądź nadal takim promykiem dla innych
Buziaki!!
KASIU życzę Ci aby Pan Bóg Cię strzegł i ochraniał. Niegasnącej nadzieji. Radości i entuzjazmu mimo przeciwności. Siły i odwagi w dążeniu do celu. Wiary w to co niemożliwe. Dociekliwości i sięgania w głąb życia. Niech miłość kwitnie w Twym sercu!!!!!
Poetka Duszy
I ja dzisiaj "coś " dla Ciebie dorzucam ....!!! Mam nadzieję, ze moja wiadomosć do Ciebie doleci - ała i że Ci się spodoba
Tylko musisz sie zalogować
Buziaki i wszystkiego najlepszego!!!
.... z modlitwą... Jola
Ostatnio edytowany przez Calineczka (2008-11-25 17:39:12)