Parafia pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus w Grębocinie
Na Lednicy byłam drugi raz i mam nadzieję nie ostatni
Było CUDOWNIE i BARDZO BARDZO mi się podobało!!! Chwalić Pana Boga tańcem ("naszymi tłustymi łapkami i krzywymi nóżkami" ) i śpiewem w obecności tak fantastycznych przyjaciół
.... Tego nie da się opisać słowami...
Dziękuję Wam wszystkim za to piękne spotkanie !!!
Wiesiu jakie wygłupy? Bawiłeś się chyba najlepiej z całej naszej grupy i rozbawiałeś nas do łez. Dzięki Ci za to!!! Zresztą wszyscy byli WSPANIALI!!!
PS. Podobno bylismy w Zbiżeniach w TV?
Wiesiu napisał:
dziękuje Księdzu, że wytrzymał z nami do końca:)
To prawda - Ksiądz był naprawdę bardzo dzielny!!! brawa dla niego !!!! Dziękujemy że ksiądz z nami pojechał !!!
Ostatnio edytowany przez migotka (2007-06-03 23:10:39)
Poetka Duszy
Dzięki Wszystkim i za wszystko! Cóż wiecej napisać.... jesteście wpaniali!!! Ot i cała prawda!
Chwała Panu!!!
PS. Wiesiu, Twoje wygłupy stały (chyba mogę tak określić?) solą naszego Lednickiego wyjazdu.... Jak wielkie serce - tak wielkie szaleństwo! Wiesiu, jesteś szlony! !! Czy ktoś już to Tobie powiedział?
Pozdrawiam wszystkich posłanych "Ledniczanów"!! i przesyłam całuski i dwie rybie łuski <>< <><
Ostatnio edytowany przez Calineczka (2007-06-04 10:26:18)
Witam! Zgadzam się ze wszystkimi .Na Lednicy było cudownie!! Byłam tam pierwszy raz i też mam nadzieję ze nie ostatni! Ok. północy jak wyruszyliśmy aby przejść przez rybę, to w połowie myślałam ze nie uda mi się przez nią przejść. Ale na szczęście wytrwałam! Pozdrawiam wszystkich, którzy na Lednicy byli i tych, którzy niestety nie mogli.
Witam wszystkich. Ja również chciałam wszystkim podziękować, w szczególności księdzu i Ani. Na Lednicy byłam już poraz trzeci i stwierdzam, że każde z tych spotkań było jedyne w swoim rodzaju, a te w tym roku było najwspanialsze. Poraz pierwszy pojechaliśmy z naszym Dobrym Pasterzem (mam nadzieje, że nie ostatni), pogoda była super – nie padało ale i nie było zagorąco – natomiast atmosfera była tak gorąca, że się opaliłam. Mam nadzieje, że za rok na Lednice pojedziemy jeszcze większą grupą.
lednica 2007
Film zmontowany przez parafię z Zabrza ale warto obejrzeć jak to było na Lednicy w tym roku;)