Parafia pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus w Grębocinie
Kochani
dowiadywałam się w kinie o premierze Shreka i jeśli chodzi o ten termin z 28 na 29 czerwca o godz 00.00 to zostały już tylko miejsca w trzecim i czwartym rzędzie Z innymi terminami np. następnego dnia nie ma już problemu (film wyświetlany jest o 10.00, 12.00, 14.00, 16.00, 18.00, 20.00 i 22.00.)
Jeśli zebrałoby się nas przynajmniej 15osób to bilet dla każdego kosztuje 13zł i jedna osoba opiekun wchodzi wtedy za darmo.
W piątek 29-go i w sobotę 30-go jest Songs of Songs to może wybierzemy się 1 lipca o 20-tej lub 22-giej?
Czekam na opinie. Im wcześniej zamówimy miejsca tym lepiej!!! Można zarezerwować więcej a bilety odebrać najpóźniej na 0,5h przed seansem.
Co Wy na to? Kto byłby chętny?
pa pa
ja też jestem chętna
Hej kochani!!!
mamy zarezerwowane bilety na Shreka na godz. 20.00 1 lipca (w nastepną niedzielę).
Zarezerwowałam na 25 osób, a więc tyle może sie wybrać.
Wyjazd zaraz po mszy św. o godz 18-tej w przyszłą niedzielę spod kościoła.
Proszę weźcie w miarę pasowne drobne pieniążki.
Jeśli zbierze sie nas 15 osób to będziemy mieli bilety za 13zł na osobę (i jedna osoba wejdzie za darmochę lub w ramach solidarności podzielimy koszty ). Jeśli nie zbierze nas się tylu to ulgowy kosztuje 14zł (trzeba mieć ze sobą legitymację szkolną lub studencką) a normalny kosztuje 20zł. Przekażcie osobom, które nie mają forum, a może też miałyby ochotę pojechać.
do zobaczyska
pa pa
ps. miejsca zarezerowane pod koniec sali z widokiem na środek ekranu
Bunia napisał:
Wolałbym widzieć cały ekran a nie tylko środek
Ps. Mam pomysł. Co powiecie na to żebym był Waszym opiekunem?
Bębniarz:)
Ja myśle że wsumie to nieważne gdzie i jak będziemy siedzieć w ty kinie
Ważne jest to, że będziemy razem - czyli w gronie przyjaciół
A co do terminu tego seansu to jest jak najbardziej ok
wwwieslaw napisał:
Bunia napisał:
Wolałbym widzieć cały ekran a nie tylko środek
Ps. Mam pomysł. Co powiecie na to żebym był Waszym opiekunem?
może będziemy widzieć jednak cały ekran
Jeśli o mnie chodzi to możesz być Wiesiu naszym opiekunem Ciekawe, co na to reszta grupy?
pozdrowionka
Hej! piszę w imieniu Moniki, która niedawno dołączyła do wspólnoty, ale nie ma internetu. Otóż zadaje pytanie czy gdyby wybrałaby się z nami do kina n Shreka, czy ewentualnie mogłyby tez towarzyszyc 2 inne osoby spoza wspólnoty?
smerfetka napisał:
Otóż zadaje pytanie czy gdyby wybrałaby się z nami do kina n Shreka, czy ewentualnie mogłyby tez towarzyszyc 2 inne osoby spoza wspólnoty?
Mamy zarezerwowane 25 miejsc, jeśli nie będzie tylu osób to nie ma żadnego problemu, żeby wybrał się ktoś spoza naszej wspólnoty (może kiedyś dołączy )
Jeśli będzie nas więcej, to może być problem z miejscami w kinie. I wtedy pierszeństwo będą miały osoby ze Wspólnoty.
Zróbmy może tak. Napiszcie mi na gadu, kto chce jechać na film, kto będzie miał samochód i ile osób może wziąć do autka.
Wtedy orientacyjnie będziemy wiedzieć, ilu nas jest i w razie czego dorezerwuję jeszcze miejsc. Napiszcie też o osobach, o których wiecie, że chcą jechać a nie mają internetu.
Mój numer gadu 597246
Pozdrowionka
Bunia
Ostatnio edytowany przez Bunia (2007-06-26 09:54:10)
To mogę być Tym opiekunem czy nie? Bo wiecie:
Bunia napisał:
Jeśli zebrałoby się nas przynajmniej 15osób to bilet dla każdego kosztuje 13zł i jedna osoba opiekun wchodzi wtedy za darmo.
Hej
Ponieważ wyjazd na film Shrek III cieszy się dużym zainteresowaniem, dorezerwowałam jeszcze 15miejsc - razem 40 (oczywiście z widokiem na cały ekran ) Chętne sa jak na razie 32 osoby, a więc jak z matematycznych wyliczeń wynika
pozostało jeszce wolnych 8 miejsc.
Większość z Was będzie pewnie w niedzielę na mszy o 18-tej, więc przed mszą będę stała pod kościołem i zbierała pieniążki za bilety (po 13zł) Proszę o pasowne!!!
Ale będzie smiesznie