Parafia pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus w Grębocinie
Z racji braku zainteresowania z Waszej strony komunikacją w shoutboxie rozważam usunięcie go z forum i zastąpienie czymś innym. Być może jeszcze jedną grafiką poprawiającą stronę wizualną naszego forum.
Jeśli nie chcecie korzystać z mini czata, to byłoby przyjemniejsze dla oka rozwiązanie. Co o tym myślicie?
Mam propozycję aby w grafice która zastąpi shoutbox umieścić cytat podsumowujący nasze forum lub co lepsze: nasze działanie na forum. Może macie jakieś propozycję?? Wyglądało by to tak jak w mojej sygnaturze - grafika i na niej tekst z Pisma Świętego lub słowa Papieża, lub jeszcze inny pomysł (może Calineczka coś napisze na tą okazję). POMÓŻCIE;)
Poetka Duszy
OKI Pomyślę nad tym ale poproszę o jakieś sugestie. Dobrze by było, gdyby grafika harmonizowała sie z tekstem/cytatem. Wszelkie wskazówki są mile widziane
A moze ma już ktoś gotowca
?
Poetka Duszy
Superr Wiesiu! Jednak gotowiec sie znalazł
Dobra robota!
To nie jest gotowiec:P hehe
Ostatnio edytowany przez wwwieslaw (2007-04-25 14:17:21)
Oficjalnie ShoutBox został zlikwidowany.
Wraz z Calineczką przez ostatnie dwa dni myśleliśmy nad tym jak będzie wyglądała nasza nowa grafika zastępująca shoutboxa i doszliśmy do wniosku, że będzie się ona zmieniała, a wraz z nią pewne przesłanie, które będzie się znajdowało na każdej grafice.
Czasem będzie to cytat z Biblii, czasem cytat poetycki, aforyzm czy myśl. Pewnie pod niektórymi tekstami podpiszą się jedni z nas;)
Grafiką mogę zajmować się osobiście (z zamiłowania;)), jeśli jednak ktoś będzie chciał zamieścić swoje dzieło oczywiście nie mam nic przeciwko, z przyjemnością to zrobię
Na początek coś prostego, ale myślę, że niektórym z Was może się spodobać
Ps. Jak myślicie jak często będziemy zmieniali grafikę? Raz na tydzień wystarczy??
Bardzo ładne to coś co sie pojawiło
Ja myślę, że można to zmieniać co tydzień, ale niekoniecznie tak restrykcyjnie i myślę, ze jak najbardziej włączmy w tyo inne osoby, chociażby do tego, aby wyszukiwać jakieś teksty, cytaty, czy co tam komu się podoba.
P.S. Ja bardzo chcę zrobić jakąś ładna grafikę i do tego cytat, mam juz nawet pomysł, ale narazie brak czasu na wykonanie. MOGE MOGE ?????
W między czasie zrobiłem coś nowego. Powiedzmy, że następna zmiana po 13 maja, więc jak ktoś chce zamieścić Swoją grafikę to proszę o kontakt ze mną Jeśli będzie więcej propozycji to rozważymy wspólnie zamieszczenie więcej niż jednej grafiki;)
Nowa grafika, z tekstem z jednej z moich ulubionych piosenek A Wy śpicie i żadnych grafik nie robicie. Nikt mnie nie wyręczył jak poprzednia była niewiadomo jak długo:P Nie znudziła Wam się?
fajnie wygląda ta grafika, taka avwangardowa