Parafia pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus w Grębocinie
Kochani, w niedziele wyjeżdżam na wykopaliska i nie będzie mnie do 27 lipca. Niestety nie będę miał tam internetu więc nie będę mógł reagować na Wasze pomysły, ogłoszenia i spotkania. Życzę Wam wszystkim dużo zdrowia i radości na cały ten pierwszy miesiąc wakacji. Oby pogoda nie popsuła żadnego z Waszych planów. Trzymajcie się ciepło. A jak wrócę, to liczę że się wszyscy spotkamy, bo będę baaardzo tęsknił
buuuuuziaaaaakiiiii
Poetka Duszy
Wiesiu, nie wiem czego powinnam ci życzyć przy wyjeździe na wykopaliska... Może wyjątkowych odkryć? Może owocnego kopania ? A może połamania łopaty i gracek
na skrzyni pełnej skarbów.... no i odpowiedniej pogody!
Serdecznie pozdrawiam Cię i pamiętaj , ze bardzo Cię lubię
i jak znajdziesz skarb.... to ten tego .... no pamiętaj, że Cię lubię
I kto nam będzie teraz administrował?
Również Wiesiu życzymy z Migotką wspaniałych odkryć, a może tak jak Calineczka pisze przy okazji skarb jakis znajdziesz? Życzymy, abyś znalazł to czego szukasz.
paputki i do zobaczenia w sierpniu
Ps1. To czego szukam wbrew pozorom nie znajdę na wykopaliskach;)
Ps2. Dla mnie wszystko co leży w ziemi od tysiąca lat jest skarbem:P
Ps3. Jolu, jeśli chcesz pamiątkę z średniowiecza to nie trzeba daleko szukać. Nawet nie wiecie jak blisko stanowiska archeologicznego mieszkacie:P Po kilkusetletniej ceramice depczecie prawie codziennie:P Jak to mówią, ja to zauważam przez zboczenie zawodowe, Wy na to nie zwracacie uwagi:P
Ps4. Dziękuje za życzenia:)
Ps5. Pozdrawiam;)
Poetka Duszy
Wiesiu, ja pamiątki ze średniowiecza nie potrzebuję, bo sama jestem jak ze średniowiecza ... ale z epoki kamiennej ...hmmm ... dlaczego nie?
Pozdrawiam
Mam dobrą wiadomość dla Was i w szczególności dla zespołu
już niebawem bo w następny wtorek wraca Wiesiek.
wykpali już co potrzeba i wracają , hi hi
na szczęście bedzie miał kto przygrywać na gitarce podczas mojej nieobecnośći
i na Dniu Papieskim
Poetka Duszy
A to Aniu rzeczywiscie miła miadomosc od poniedziałku ... ciekawe czy Wiesia po tak dłuuuugim czasie poznamy??? Zmienił sie, czy nie? Urosły mu wąsy? A moze brodę zapuścił? Oto są pytania...
Pozdrawiam Wiesia serdecznie..... nawet jeśli ma wąsy
Moi kochani wariaci:P Uspokajam wszystkich:
Tak nie wyglądam;)
Tak też nie;)
Ps. Ja nie wiem czy jeszcze grać potrafię. przez 3 miesiące prawie nie miałem kontaktu z gitarą. ostatnio jak wziąłem gitarę do ręki to nawet granie na chwytach mi nie wychodziło
Nawet nie chcemy słyszeć, że Ty juz nie potrafisz grać na gitarze, bo jeśli Ty nie potrafisz to my już wcale
P.S. Szybko przyjeżdżaj i pokaż się, bo jest wiele spekulacji, jak wyglądasz