Parafia pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus w Grębocinie
Imie: Wisława
Zainteresowania: Sport, łamanie ograniczeń predkości samochodem oczywiście w grach komputerowych, motoryzacja, książka łatwa i przyjemna, psychologia, turystyka
Muzyka: Ta co wpada w ucho
Film: komedie ale z sensem, psychologiczne ale nie za trudne
Skąd jestem: Toruń / Papowo Toruńskie
Czym się zajmuje: Opieką nad ojecem i synem a pozatym jak na kure domową przystało
Kolor oczu: Piwne
Ulubione piwo: Nie pije bo prowadze, jak pije to kawe lub herbatke i nie zdrową pepsi
Ulubione danie: chili con carne ale zadowalam sie piersią z kurczaka ale schabowy
Zwierzaki w domu: 2 Labradory (Gandalf i Milka) 2 koty przybłędy i pies Ojca Pinczer karłowaty z Charcikiem włoskim (Czaruś) i myszy polne w domu
Jaki sport uprawiam: Raczej kiedyś koszykówa i tenis stołowy lubie łazić po górach i spacery nad morzem
Ulubiona dobranocka: Myszka Miki dobranocki Disney'a
Poetka Duszy
Wisiu, a ja na powitanie wyszukałam dla Ciebie myśl: Dziecko. Chory. czy nie czujesz pokusy, aby te słowa pisać dużą literą? Bowiem dla kochającej duszy, dzieci i chorzy są właśnie Nim
Josemaria Escriva de Balaguer
Serdecznie Cię witam i gorąco pozdrawiam
Calineczka zawsze znajdzie jakieś mądre myśli, nie czuję pokusy pisać tego dużą literą, ponieważ dla mnie jest to po prostu zwykłą ludzką rzeczą zająć się opieką nad 79letnim ojcem i nad Sebą jest to nic nadzwyczajnego
Poetka Duszy
Trochę się mroźno na dworze zrobiło,
Niebo śniegiem białym Ziemię przykryło,
a Wisia się nam ukryła
i milczeniem swe słowa spowiła!
Hop, hop! Wisiu Droga!
Czyżby zima sroga
Ciebie nam zabrała
i nie odpuszczała?
Zobacz! Słonko na błękitnym niebie
jasno uśmiecha się do Ciebie –
o Twoje zdrówko wypytuje
i odpowiedzi oczekuje!
I my Ciebie pozdrawiamy,
o Twe zdrówko też pytamy
i uśmiechy Tobie ślemy
.... aaaaaleeeee ... wiecej nic nie wiemy!