Parafia pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus w Grębocinie
Kochani dziękuję Wam za wspólną modlitwę i zabawę!!!
Byliście wspaniali i życzę Wam: niech Miłość zawsze zwycięża w Waszym życiu!!!!
Cała przyjemność po mojej stronie, choć może nie angażowałam się aż tak bardzo w ten Dzień Papieski, było dla mnie to niezwykłą przyjemnością, śpiewać, modlić się i oglądać to wspaniałe przedstawienie
A ja mam prośbę do wszystkich, którzy chcieliby zdjęcia z próby i film przedstawienia, żeby przynieśli płytki CD (bo mam problem z nagrywaniem DVD) w niedzielę, bo w piatek pewnie mnie nie będzie.
A brawa to należą sie naszemu reżyserowi
Pan Bóg nie poskąpił wam talętów.. niech mu będą dzięki za to, że nie skąpi swoich aniołów w naszej parafiii (to wy)
Wczorajszy wieczór był naprawdę przepiękny; zarówno modlitwa jak i przedstawienie, które udało się w 100%.
Brawa dla wszystkich począwszy od reżysera Xpacifera,
naszych świetnych aktorów (szczególne dla naszego pierwszoplanowego aktora - Darii, tańczącej Joli i niezwykle odważnej Moni),
operatorów dźwięku i
operatorów światła,
baletnic,
dzieci sypiących kwiatki,
zespołu...
Nawet nie wiecie jak to wspaniale z góry wyglądało!!!! I jakie było wzruszające...
Co tu dużo mówić,
To była REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze dziś jestem w SZOKU
Byliście wszyscy wspaniali !!!!!!!!!!!!!
Brawa za reżyserię !!! Dźwięk!!! światło !!!!!!!! oraz oczywiście dla naszych utalentowanych aktorów!!!!!!
Poetka Duszy
Ja też dziękuję xpaciferowi!!! Dzięki temu, że jest taki jaki jest - było co było i było jak było!!! Jestem pełna podziwu dla jego reżyserskich zdolności i dla jego wszechstronnej kreatywności...
Dziękuję i Wam za Wasze wsparcie... Dobrze, ze jesteście
Przede wszystkim jednak dziękuję Dobremu Bogu... m.in za to, ze nie zleciałam ze schodów i nie zaplątałam we własne nogi...
A już na dzisiaj ... i na każdy kolejny dzień:
Pokój i Dobro!!!
PS. Życzę powodzenia w czasie szkolnego występu!!!