Parafia pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus w Grębocinie
Owieczka
Imie: Agnieszka
Zainteresowania: lubie ogladac filmy przygodowe i kryminalne, zajmowac sie dziecmi , chodzic do kina ze znajomymi, jezdzic na rowerze, uwielbiam spiewac
zwlaszcza kiedy spiewam z zespolem, lubie chodzic na TZ.
Muzyka: zalezy od humoru, ale najbardzej lubie sluchac tego co gramy i spiewamy w zespole
Film:epoka lodowcowa, pieniadze to nie wszystko, tylko mnie kochaj, Sophie Scholl
Skąd jestem: oczywiscie z Grebocina
Czym się zajmuje: ucze sie w szkole w Toruniu
Kolor oczu:piwno-zielone
Ulubione piwo: nie pilam nigdy piwa wiec nie wiem
Ulubione danie: pierogi
Zwierzaki w domu: psiak -> Kaj i kot
Jaki sport uprawiam: w lato jezdze na rowerze, w zimie na lyzwach, jesienia i wiosna biegam
Ulubiona dobranocka:smerfy i gumisie
Zdjęcia: nie mam
Ostatnio edytowany przez agusienka:) (2009-01-24 21:45:26)
Poetka Duszy
Aguś, bardzo mi się podoba Twoja dziewczęcość i Twoja młodzieńcza, trochę szalona i zakręcona natura Jednak pomimo tegoTwojego młodego wieku i nastoletniego szaleństwa
ktore Ci towarzyszy
potrafisz być świetnie zorganizowana (słyszałam o Twojej niezastąpionej pomocy w kuchni domu katolickiego podczas przygotowań do Misterium Męki Pańskiej). Podziwiam Twoje zdolności kulinarne, którymi nie raz nas zaskoczyłaś (znakomicie pieczesz ciasta! palce lizać! ) no i zauważyłam, ze jesteś bardzo, bardzo rodzinna … Ogromnie urzeka mnie w Tobie to, w jaki sposób mówisz o Swoich rodzicach, co bezprzecznie świadczy o tym, jak bardzo ich kochasz i szanujesz … Trzymaj tak dalej!!!! Uśmiechaj się jak najczęściej, bo robisz to cudownie i zaraźliwie! Serdecznie pozdrawiam
Owieczka
Calineczko dziekuje Ci bardzo za te słowa
... aż się wzruszyłam.....
miło jest przezczytać o sobie coś takiego
dziękuje
Poetka Duszy
Aguś, nie ma za co... Dobrze, ze jesteś