Parafia pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus w Grębocinie
Imie: Rafał
Zainteresowania: Hokej, deskorolka, militaria
Muzyka: to co akurat leci w radiu
Film: Filmy wojenne
Skąd jestem: Grębocin
Czym się zajmuje: obecnie nauka w 3lo
Kolor oczu: brązowe
Ulubione danie: sałatka z tuńczykiem
Zwierzaki w domu: pies Max
Jaki sport uprawiam: unihokej, no i oczywiście deskorolka
Ulubiona dobranocka: krecik
Hej Rafale!!!
Nie wiem czy wiesz, ale jeśłi nie to zaraz się dowiesz, że imię Rafał pochodzi z hebrajskiego Rafa El i znaczy "Bóg uzdrawia" /nie tylko ciało /
ciesze się że po raz kolejny jedziesz znami do taize i życze Ci, żebyś zawsze niósł ludziom /nam konkretnie / Boga i Jego uzdrawiającą miłość!!!
Chociaz sie jeszcze dobrze nie znamy, to chciałabym napisac ze bardzo sie ciesze ze jestes z nami Kazdy człowiek jest niezwykły i niepowtarzalny i od kazdego mozemy sie wiele nauczyc
Dziekuje, ze jestes!!
Z Rafałem mamy wspólne wspomnienia ( hehe jak to było w tej TROJCE )
Chciałabym tez Rafałowi podziękować za to, ze podczas pantomimy przyjął ode mnie ten prezent, bo tak bardzo chciałam sie z nim podzielić i teraz zarówno On jak i Ja mamy tak Wiele Radości i Mocy od Boga do tego aby nieść ją innym
A Rafał właśnie jest taką osobą, ktora całym sobą nieisie innym to co przekazuje mu Bóg DZIĘKUJĘ
Poetka Duszy
Imię Rafał jest po prostu 'archanielskie"
Uwielbiam Archanioła Rafała! Jestem przekonana, ze człowiek, który nosi Jego imię i otworzy się na Jego natchnienia - jest w stanie dokonać wielu wspaniałych czynów. A więc Rafale - głowa w górę i do dzieła!
Fajnie, że jesteś
Zgadzam się z Calineczką oraz Xpaciferem, że imię Rafał ma w sobie wielką moc, więc na pewno należy ono do człowieka o wielkim sercu, otwartego na innych, na którego można liczyć .
Rafał- nie zdążyliśmy się dobrze poznać, ale mam nadzieję, że nadrobimy zaległości.
Cieszę się, że byliśmy razem w grupie na ostatnim piątkowym spotkaniu
Bębniarz:)
Rafał jest troszeczkę nieśmiały z tego co zdążyłem zauważyć, ale bije od niego pozytywna energia, którą można odczuć już po krótkiej rozmowie z Nim
Może faktycznie coś jest z anioła w imieniu "Rafał" ?