Parafia pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus w Grębocinie
Bardzo dziękuję wszystkim za modlitwe i Bogu za to że jej wysłuchał. Obrone pracy dyplomowej mam już za sobą.
Bede się modlić za tych wszystkich, których czekają jeszcze jakieś egzaminy.
Bardzo podoba mi się zasada 4Z Gabrieli.
Ale mi wstyd!!!
Zdałem tylko i wyłącznie dzięki Waszej modlitwie a nie dzięki mojej wiedzy:/ Jeszcze nikt mnie tak na egzaminie nie wyciągał. A takie głupoty gadałem, że sam na miejscu doktora bym się zdenerwował
Mimo wszystko dziękuje Wam bardzo za modlitwę bo jakby nie patrzeć została wysłuchana i sesję już mam za sobą. Jeszcze zaliczenie angielskiego ale to już inna bajka, na razie mam wakacje.
Pozdrawiam serdecznie i z Bogiem.
Poetka Duszy
Kochani!! Pamiętajmy w naszych modlitwach o tych studentach, przed ktorymi rysują sie wrześniowe egzaminy....
Niech Duch św. doda im siły i chęci do nauki ( żeby im sie chciało uczyć!!! ) , udzieli swojego światła, otuchy, wsparcia i p o k o j u s e r c a oraz .... odrobiny szczęścia na egzaminach!!!!
Poetka Duszy
Kochani, proszę o modlitwę w intencji pewnej miłej osóbki z naszej Wspólnoty, która jest na I roku studiów...Prośmy szczególnie dla niej (ale również dla wszystkich uczących sie) o pomoc w nauce, światło Ducha św., wytrwałość, pokój serca i i błogosławieństwo!!!
Duchu Święty, kóry oświecasz serca i umysły nasze dodaj Jej ochoty i zdolności, aby ta nauka była dla Niej pożytkiem doczesnym i wiecznym
Jeśli mogę to chciałbym reaktywować temat:)
Jutro i we wtorek mam ciężkie egzaminy, a wiem, że choćby króciutkie westchnienie do Boga bardzo mi pomaga przebrnąć przez ten trudny, nerwowy okres.
Poetka Duszy
i ja też pamietam...
KOCHANI!!!!!! MAM WIELKĄ PROŚBĘ... POTRZEBNA MODLITWA ... ZA MNIE ... CZEKA MNIE CIĘŻKI ZJAZD.. A NA NIM EGZAMIN .
pROSZĘ POMÓDLCIE SIĘ ŻEBYM GO ZALICZYŁA.. POZDRAWIAM
Nie wiem jak Wy to robicie ale z niemożliwego do zaliczenia egzaminu dostałem 4, a z drugiego (ustnego) pierwszy raz w życiu udało mi się dostać 5 Dziękuje za modlitwy i teraz proszę o pomoc w modleniu się za resztę która jeszcze zdaje;) Bóg zapłać
Ja mam ostatni w czwartek, wiec takze prosze o pomoc...
P.S. Wiesiu to nie nasza zasługa, tylko Twoja
Ostatnio edytowany przez monia (2008-02-05 19:07:34)