Parafia pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus w Grębocinie
Poetka Duszy
Tak tak! Rower to jest to! A na dodatek stwierdzam, że ROWER jest najwspanialszym wynalazkiem na świecie!!!!! Rower, słońce, wiatr we włosach, wolność myśli i przestrzeni ... tego mi brakuje! O, i głębokiego oddechu! Koniecznie trzeba to nadrobić.... no, co niektórzy to już działają! (jużci oni wiedzą, którzy ) Ekstra Buziaki dla nich
i serducho
też!
a jeśli już mówimy o tych rowerkach to może wybierzemy sie na jakąś przejażdżkę
wspólnotowa, co wy na to??? bo mi juz brakuje świeżego powietrza i tego 'wiatru we włosach'
tylko nie mam pomysłu gdzie bo jeśli chodzi o pomysły to uuuuu ciężko ze mną
więc wybór
zostawiam Wam
czekam na ciekawe propozycje
Fiołek napisał:
a jeśli już mówimy o tych rowerkach
to może wybierzemy sie na jakąś przejażdżkę
wspólnotowa, co wy na to???
Świetny pomysł!!!
Jestem za i już trenuję
Bunia napisał:
Jestem za i już trenuję
ja wprawdzie jeżdże codziennie rowerkiem jakies 3km na autobus do szkoły
i z autobusu do
domku , ale z kondycją ciężko
więc ja najpierw sobie troszkę potrenuje, a później to ja moge z
wami hen daleko i jeszcze dalej
pa
Poetka Duszy
Jakby co, to ja też sie piszę Jak na rower to zawsze i wszedzie!!
mam nadzieje że jeszcze ktoś będzie miał ochotę z nami sie wybrać na dobry początek już kilka osób chętnych
super
pozdrawiam
Hej hej miłośniczki/miłośnicy jednośladów!
Prawda, że świat z perspektywy 2 kółek wygląda niepowtarzalnie i pięknie?
Nawet gdy wiosenny deszczyk sobie kapie ...
A wiec trenujmy, trenujmy
Fajnych tras w dalszych i bliższych okolicach naprawdę nie brakuje!
Warto troszke poćwiczyc, bo okazja do nieco dłuższej, ale bardzo ciekawej duchowej przygody a jednoczesnie rowerowej pielgrzymki juz w wakacje!
Rozpoczynają się właśnie przygotowania do kolejnej Pielgrzymki Rowerowej Diecezji Toruńskiej na Jasną Górę (planowana trasa przez Puszczę Kampinowską i Góry Świętokrzyskie). Spotkanie informacyjno-organizacyjne dla wszystkich zainteresowanych odbędzie się dnia 12 kwietnia (sobota) o godz. 16.00 w VII Liceum Ogólnokształcącym im. Wandy Szuman w Toruniu (ul. Batorego, okolice Kosciuszki). Można przyjsc tez o 15:45 pod restauracje Herbową i razem pójdziemy do VII LO.
Organizatorzy spotkania proszą o wczesniejsze potwierdzenie uczestnictwa w tym sobotnim spotkaniu emailem (tom.wolny@gmail.com) lub smsem na numer 663-210-666 (Tomasz Wolny).
Na razie nie znane są żadne dalsze szczegóły, nawet termin, spotkanie w sobote będzie bardzo robocze
Przyjdzcie!
do zobaczenia
Poetka Duszy
Ojej, tak mi sie marzyło zawsze, żeby pojechać rowerem do Jasnogórskiej Pani ... W spotkaniu informacyjnym 12 kwietnia na pewno nie będe mogła uczestniczyć, ale mam nadzieję, ze to niczego, w razie czego, nie przesądza... Jest jeszcze wiele innych spraw, które nie wiem, czy mi pozwolą na ten wyjazd ale wola Boża... Jakby co Olu, to będziemy w kontkacie... w sumie co ma wisieć, to nie utonie
I byłoby cudownie!!! Ciepło pozdrawiam w ten wiosennie deszczowy poranek....
cześć wszystkim Mamuśkom! jakos cicho sie tu ostatnio zrobilo, nikt nie pisze.... więc namawiam wszystkie Mamuśki do dzialania
bo bez Was i bez waszych rozmów jest SMUTNO !
serdecznie pozdrawiam
nieMamuśka Monika
Owieczka
ej mamuśki
napiszcie coś wesołego
oczywiście ja tez się pisze na wycieczke rowerową i proponuje wycieczke do ZamkuBierzgłowskiego
Tolu dzięki za to że wczoraj wzięłaś ze sobą Zośke
stęskniłam sie za nią:DDD
buziaki dla wszystkich
agusienka:) napisał:
oczywiście ja tez się pisze na wycieczke rowerową i proponuje wycieczke do ZamkuBierzgłowskiego
bardzo sie cieszę, że wybierzesz sie z nami i dzieki za propozycje, ja tam nie mam weny na wymyslanie miejsc
to jest bardzo dobry pomysł jupi
jest nas coraz więcej osób chętnych
buźka
p.s. Tolu ja tez sie ciesze, że Zosia była wczoraj z nami naprawde pocieszna z niej osóbka
POZDRAWIAM WSZYSTKICH , A CO NAPISANIA CZEGOŚ ŚMIESZNEGO TO TAK W ŻYCIU BYWA ŻE NIEZAWSZE JEST ŚMIESZNIE I MY MAMUŚKI MAMY MAŁO CZASU , BO MAMY SWOJE OBOWIĄZKI WOBEC RODZINY : PRANIE , SPRZĄTANI ,GOTOWANIE I.T.D (PRZYNIEŚ ,PODAJ ,POZAMIATAJ W WOLNEJ CHWILI IDŹ POLATAJ ) ALE NIEZAWSZE NA TO JEST CZAS . PA PA .
Witajcie wszystkie mamuśki i nie mamuśki , pozdrawiam gorąco. Otóż słońce pięknie świeci, czas w ogródku powyrywać różne zbędne rośliny a w moim przypadku to trudne , bo zbędnych od tych mniej nie odróżniam. Kochani nie wiem jak wy ale ja jestem cała szczęśliwa jak tak jest cieplutko i milutko, cieszę się ogromnie,że Zoska wam do gustu przypadła zabiore ją w piątek też. Agniesiu Zosia się z biblią nie rozstaje i nawet do łóżka ją zabiera. A już do niedzieli każdego kogo dorwie namawia do czytania. Dzięki Aguś. Pozdrawiam wszystkich gorąco.