Parafia pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus w Grębocinie
tak... Lednica juz sie nie moge doczekac
a Ciebie Czytniku dawno nie bylo na forum, chyba ze ja kiedyś nie zauwazylam Twojego postu
pozdrowionka
No ja proponuję, żebyśmy już zaczęli robić listę, może w piątek szefowa by się za to zabrała, my na pewno jesteśmy chętni :-) Zresztą z tego co wiem to Aga już zarezerwowała autokar
Też już się nie mogę doczekać!!! Wielbić Pana tańcem i śpiewem wspólnie ze swoimi przyjaciółmi to to, co lubię najbardziej
Ostatnio edytowany przez Bunia (2008-04-22 05:17:00)
Owieczka
oooo..... ja też się zapisuje
Ostatnio edytowany przez agusienka:) (2008-04-22 19:01:52)
Podczas tegorocznego spotkania na Lednicy odbędzie się Nabożeństwa Prawdziwego Oblicza. Będziemy zdejmować maski. Maska będzie symbolizowała nasze oddalenie od Chrystusa, a jej zdjęcie - stanięcie w prawdzie przed Nim - naszym pierwszym Przyjacielem. Maski, które zdejmiecie z twarzy zostaną zebrane i spalone podczas Mszy Świętej.
Może przygotujemy je wspólnie? Co Wy a to?
Poetka Duszy
ja sie co prawda zapisalam na Lednicę .. ale ciagle jestem ????? niepewna ???????? tego wyjazdu, więc nie zabieram glosu.... w razie czego przychylam sie do ogółu
ty jeszcze nie wiesz czy jedziesz ale z nami pojedziesz droga JOLU!!!
Poetka Duszy
chciałabym... chciała....
bo zapomniałam ci powiedzieć jak sie zapiszesz na liste to już nie możesz sie z niej wypisać
Kochani Bunia przekazała mi informację... można zostać wolontariuszem an Lednicy m.in. niesie się pochodnie podczas procesji Eucharystycznej....
ale uwaga !!!
zapisy do dzisiaj u Buni
można sie zapisywac podzcas festynu i pytac o różne zreczy
Bunia bedzie do dyspozycji
A i informacja dla niepełnoletnich jadących na Lednicę... musicie przynieść kartki z pozwoleniem na wyjazd od rodziców !!!