Parafia pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus w Grębocinie
Owieczka
hej
co wy na to abyśmy zrobili sobie wycieczke rowerową w weekend majowy????
ktoś wspomniał na spotkaniu o tym i tak cały czas chodzi mi ta myśl po głowie
buziaki
ja wspominalam o tym kiedys na forum ale niestety nie moge w weekend majowy bo mam goscia wtedy w domku, a do tego niestety mam rower popsuty, wiec nie mam czym
pozdrawiam
Poetka Duszy
Ja też się piszę na tę wycieczkę z miłą chętnością i ogromniastą przyjemnością!!!!
Oby tylko pogoda dopisała
Bunia napisała:
Bardzo chętnie tylko rower muszę sobie naprawić
Bunieczko! Czyzby dzisiejsza wyprawa po mleko mu zaszkodziła....?? a może przypadkiem wpadł on w ręce albo pod koła naszego dostojnego Izydorka????
Calineczka napisał:
Bunieczko! Czyzby dzisiejsza wyprawa po mleko mu zaszkodziła....?? a może przypadkiem wpadł on w ręce albo pod koła naszego dostojnego Izydorka????
jeżdżę na wypożyczonym rowerze Migotki
Calineczka napisał:
taka ze mnie psuja
izydor k. napisał:
taka ze mnie psuja
z grzecznosci nie zaprzecze hehh ale co jest z tymi rowerami, mi tez sie zepsul, jakas plaga chyba
Poetka Duszy
izydor k. napisał:
taka ze mnie psuja
Witaj w klubie! Albo raczej - witajcie klubie
Ostatnio edytowany przez Calineczka (2008-04-25 05:30:18)
to co moi drodzy!! pora wziąć się za naprawę rowerków, bo do weekendu majowego już nie dużo czasu zostało?.. to jaką trasę obieramy
, Agnieszka proponuje Zamek Bierzgłowski, ale na moje to troszkę za blisko
... może jakiś szlak nad Drwecą ?
Zdaję się całkowicie na Twój zmysł turystyczny - Migotko
a może ktoś wie gdzie są ludzieje którzy naprawiają rowerki, bo mój to tak sie popsuł, że sam nie dam rady...
Poetka Duszy
proponuję kupić nowy
A może zamek Bierzgłowski połączony z Barbarką? Nigdy tam jeszcze nie byłam. Aż wstyd się przyznać
Nad Drwęcą też jest pięknie
A jeśli za blisko to może do Chełmna i z powrotem http://rowerowytorun.com.pl/chelmno,105,l1.html
Ostatnio edytowany przez Bunia (2008-04-25 12:59:44)