Parafia pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus w Grębocinie
Modlitwa gwarantowana
U mnie końca sesji jeszcze nie widać. A tak poza tym to straciłam zupełnie zapał do nauki, nic mi sie nie chce i wogóle przez te minione trzy lata nauki chyba sie juz wypaliłam zupełnie. Dlatego prosze o modlitwe w szczególności o chęci i siłe.
Gratuluje wszystkim którzy juz sesje maja za sobą, a tym którzy jeszcze mają jakies egzaminy życze powodzenia
Modlitwa gwarantowana
Życzę Tobie Ulu wytrwałości!!! Rozumiem, że czasem zwłaszcza w czasie sesji jest strasznie ciężko. Wykrzesaj jeszcze troszkę sił, a w ramach odpoczynku (bo on też ważny) i nabrania duchowych sił odwiedź nas w piątek
Pamiętam w modlitwie
Poetka Duszy
Ulka, sercem i modlitwą jesteśmy przy Tobie Dasz radę!!
Ula , trzymam kciuki, i modlę się! Na pewno chęci i siły powrócą
Kochani i już wielkimi krokami zbliża się, bądź już sie dawno zbliżyła sesja egzaminacyjna studentów.
I ja jutro zaczynam cięzki zjazd w Poznaniu .
Proszę o modlitwę za mnie, a i modlitwę za nas wszystkich potrzebujących oświecenia przez Ducha Świętego, żeby natchnął nas swoimi darami ....
Duchu Święty przyjdź i rozpal nasze umysły do ciężkiej pracy....
Boże, bądź ze mną i pomóż mi, abym dał z siebie wszystko.
Daj mi jasność umysłu i uczciwość serca.
jeśli przekonam się, że są rzeczy, których nie znam,
nie pozwól mi się denerwować, ani okłamywać.
Daj mi szansę, bym mógł powiedzieć to, co wiem.
Niech pamiętam to wszystko, nad czym tak ciężko pracowałem,
a jeśli muszę się przyznać, że byłem w czymś leniwy,
daj mi stanowczość, bym w przyszłości pracował lepiej.
I czy potrafię, czy nie - pomóż mi wyrazić to wszystko, co wiem.
Daj mi, aby to czego się nauczyłem,
Pozostało we mnie na zawsze
przez Jezusa Chrystusa mojego Pana.
Amen.
Poetka Duszy
Kochani, u progu Nowego Roku Akademickiego A.D. 2008/2009.... w łacznosci i jednosci z NASZYMI Drogimi Studentami .... trwajmy na modlitwie przed Panem , prosząć Go o potrzebne dla Nich Łaski .... I NIECH IM nauka lekką będzie!!!!!!
Tajemnica III Chwalebna - Zesłanie Ducha Świętego - Ojcze nasz ... Zdrowaś Maryjo.... Chwała Ojcu.... Amen!
Ostatnio edytowany przez Calineczka (2008-10-01 08:56:56)
Poetka Duszy
Uda się, uda! Ucząc się .... przy 'współpracy' .... z Niebiem - będzie dobrze!!!
dziękuję bardzo za modlitwę przyda się na pewno!!
oby ten rok szybko minął