Parafia pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus w Grębocinie
Imie: karol (z bierzmowania Józef)
Zainteresowania: wszystko co piekne i(lub) słuzy człowiekowi: sztuka (grafika, =design=, muzyka), programy uzytkowe (programowanie)
Muzyka: dobra:P.. np dobra muzyka podnosząca entuzjazm i adrenaline. Jaki kawałek mi przyszedł do głowy?... typu battle arena: Flying Steps - In Da Arena. ale lubie też np bardzo utwory Edyty Bartosiewicz (podobnie jak monia "włóczykij")
Film: akcja, dramat, thriller, psychologiczny, fantasy, komedia. Wypadałoby jakiś wam polecić, więc... "Interstate 60" - polecam
Skąd jestem: z kosmosu, aktualnie mieszkam w Grębocinie.
Czym się zajmuje: studiuję pracuję
relaksuję (się)
Kolor oczu: ciemne brązowe
Ulubione piwo: nie mam ulubionego, ale np smakuje mi Lech
Ulubione danie: smaczne i pożywne;P
Zwierzaki w domu: jestem przeciwny trzymania zwierząt w domu..
Jaki sport uprawiam: piłka nożna, jezdzenie rowerem:P, przypominanie bratu kto jest silniejszy:P, itp.
Ulubiona dobranocka: ...... nie ogladam dobranocek.. ani tv, a z dzieciństwa to pamiętam np Brygade RR
Ostatnio edytowany przez karol (2007-10-15 20:53:01)
Chciałam napisać, że Karol wcale nie jest czarną owieczką Znamy się trochę czasu i jest moim dobrym kolegą, a przede wszystkim bardzo skromnym, wartościowym człowiekiem
Fajnie, że przyszedłeś do nas
pozdrawiam
Karol to mój kolega jeszcze z czasów podstawówki, tak jak zresztą Gosia, Łukasz i Daria Tak więc mogę potwierdzić że żadne z nich czarne owce, choć może czasem zagubione to myślę że są na dobrej drodze
Pozdrowienia dla was!! Karol, fajnie że przyszedłeś do nas,..... i mam nadzieje że spodoba ci się.....i nie odejdziesz z naszej wsplnoty tak szybko
Super, ze w koncu odwazyłes sie przyjsc na spotkanie I chyba nie było tak strasznie ;>
Musze Ci sie przyznac ze dopiero w naszej wspolnocie odnalazłam to czego szukałam i zycze Ci z całego serca zebys takze odnalazł to czego potrzebujesz;)
Utwory Edyty Bartosiewicz nie bede przypominała kto Ci podesłał
Bardzo sie ciesze, ze jedziesz z nami do Taize !!!
Dziekuje, ze jestes !!
Ostatnio edytowany przez monia (2007-04-25 18:44:44)
Karolu dziękuje Ci za pomoc, którą mi okazałeś... i za tą, którą okażesz ... wierny swej obietnicy oczywiście nie żebym sie przypominał, bo pamięć masz dobrą, ale tak żeby Ci oficjalnie podziękowac!!!
ciesze sie, że mamy podobne zainteresowania jesli chodzi o film.... już się nie mogę doczekać jakiegoś prywatnego seansu
pozdrawiam pa
Poetka Duszy
Muszę przyznać Karolu, że zaimponowałeś mi trafnością swoich spostrzeżeń (bajka ks. Leszka) i odwagą, której mi jednak ciągle brakuje.... Ty już po pierwszym spotkaniu wpisałeś sie do "WHO AM'I?" - ja do tej pory nie... Dobrze, że taki jesteś
Czuję, ze wniesiesz do nas dużo świeżości i dużo dobrej energii. A przy tym masz piękne imię
Tylko jedno mi sie nie zgadza - na moje Ty nie wcale nie wyglądasz jak CzarnaOwca tylko jak BożyBaranek. Pozdrawiam. Trzymaj tak dalej!
Ostatnio edytowany przez Calineczka (2007-04-25 13:44:46)
Ja tez się bardzo cieszę, ze Karol wkońcu do nas dotarł, bo zawsze tak stał po mszy pod Kościołem i dopiero Aga namówiła Go, żeby nas odwiedził i zobaczył jak jest wśród nas ( mam nadzieję, że juz nie uciekniesz
Karol zapraszamy na wycieczke rowerową w sobotę
X-Man:)
Pozytywnie ;p kilka razy czytałem temat bo nie kojarzyłęm o kogo chodzi
pozdrawiam
Te posty są tak miłe, że aż mi się nie chce wierzyć Dziekuje wszystkim za wpisy!!
Na sprytną uwage Moni, że tym awatarem: można straszyć dzieci, zmieniłem na nieco bardziej bajkowy:)
Super!!! A ja bym jeszcze proponował zmienic login
przecież Ty nie jesteś wcale Czarną Owcą......
może ktoś ma jakąś ciekawą propozycje dla Karola??
Jola z tego co wiem już podała
pozdrawiam goraco i jeszcze raz dzięki za wszystko Karolu!!!
WitaJ Karolu!!!
Wiesz dopiero teraqz zauważyłem, zo nas jeszcze łaczy, co mamy wspólne.....
mianowicie ja z Bierzmowania tez mam na imie Józef!!!
pozdrawiam i do zobaczenia!!