Parafia pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus w Grębocinie
"Powierz Panu swoją drogę i zaufaj Mu - On sam bedzie działał" Ps 37,5
Jestem z Wami!!!!
Pamietam w modlitwie o kazdej i każdym z Was!! jesteście moją rodziną!!! i dziękuje Wam za to!!!
a dziś chcialbym Was także prosić kochani o modlitwę za naszych gimnazjalistów, którzy zdają egzaminy - jutro część matematyczno-przyrodnicza... a więc pamietajmy o naszych gimnazjakach z naszej Wspólnoty, ale także o barciach i siostrach naszych przyjaciół... jednym słowem o wszystkich, którzy w czasie tych egzaminów najbarzdiej tej modlitwy potrzebuja-o światło Ducha Świętego.
Poetka Duszy
Ja też poproszę Was o modlitwę do Ducha Św. w intencji mojej "małej" gimnazjalistki
Ta część matematyczno-przyrodnicza.... oj przydałoby sie trochę szczęścia!
X-Man:)
a ja wam dziękuje że się modliliście ;] za gimnazjalistów. W
internecie śa odpowiedzi i wygląda na to że poszło świetnie
Mała Owieczka
bardzo dziękuje za waszą modlitwe, mam nadzieje że zdziała cuda kiedy będą juz sprawdzać te egzaminy bo dzisiejszy, matematyczno-przyrodniczy, nie zabardzo mi poszedł niestety...
pozdrawiam
Z tego co słyszłem to mało komu dobrze poszło z mat-prz. Dobili was tym egzaminem pewnie troche:P (Chociaż mi się wydaje prosty jak dla was... no ale mi to mi.. )
Tutaj wczorajsze i dzisiejsze testy i rozwiązania: http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/0,80389.html
A właśnie,.. przy okazji, jakby ktoś potrzebował pomocy z matmy (NIE FIZYKI!!), to służe pomocą.
Ostatnio edytowany przez CzarnaOwca (2007-04-25 14:52:06)
Poetka Duszy
Dobrze wiedzieć w razie czego gdzie sie zgłosić
Ja też trzymałam za wszystkich kciuki i zgadzam się, że te testy są naprawdę trudne
I nieważne czy będzie lepiej czy gorzej ( OCZYWISCIE MUSI BYC JAK NAJLEPIEJ ) ale będziemy z wami poprzez naszą modlitwę i mysli.
Buziaczki dla wszystkich gimnazjalistów
Trzeba mieć nadzieję!!! Bedzie dobrze z egzaminami ....na pewno !!
X-Man:)
No popieram trzeba miec nadzieje
najgorsze jest czekanie....
Poetka Duszy
A ja dziekuję za wczorajszą modlitwę za gimnazjalistów. Na wyniki poczekamy, ale Julka powiedziała " Nie najgorzej poszło " Bóg zapłać!