Parafia pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus w Grębocinie
Witajcie!
Zapraszam do korzystania z forum internetowego naszego duszpasterstwa młodzieżowego. Mam ogromną nadzieję, że przyczyni się ono do jeszcze lepszej (choć i tak już wspaniałej ) współpracy między członkami naszej grębocińsko-rubinkowskiej wspólnoty i pozwoli przelewać na ekran kłębiące się w naszych głowach niesamowite pomysły, myśli i refleksje. W dziale 'Galeria' znajdziecie kilka fotek z kursu 'Emaus' w Lipnicy.
Gorąco zachęcam do dodawania swoich własnych zdjęć i do gorących dyskusji na niniejszym forum
Miłego użytkowania
Pozdrawiam,
Piotrek
:)mam nadzieje do zobaczenia jutro, a jak nie to w niedziele o !5.30 na próbe zespołu..
Prosze sie nie spóźnić!!!
A i zapraszam Piotrka!!!!!! na próbe, może wspomożesz nasz dziewczęcy zespół Na pewno bedziesz miał u nas dobrze, bo niestety brak facetów śpiewających w Grebocinie:/ Wiec "rodzynki" mają najlepiej;)
Bębniarz:)
No Pewnie ze się obrażamy
To jest dyskryminacja!!To jest niezauważanie mniejszości przez większość
Wiesiu proponuje strajk:P Co Ty na to?
Jutro "Dziewczęcy zespół" SAM gra i śpiewa
X-Man:)
Witam wszystkich ;] pozdrawiam ;] ;p do zobaczenia w piątek ;]
Nasi kochani chłopcy przecież ja sie tylko śmiałam z tego że to dziewczęcy żespół, a chciałam przez to wyrazić smutek z powodu tego że brak nam męskich głosów do śpiewania, Wy pięknie nam przygrywacie!!!! I chwała wam za to
cieszymy sie bardzo z tego ,ale dobrze wiecie że potrzeba nam do śpiewania facetów....
I BEZ FOCHÓW MI TU!!!!
witam i pozdrawiam wszystkich serdecznie!!! wiosna w końcu przyszła niestety musze wracać do sprzątania- sami rozumiecie wiosenne porządki, do zobaczenia jutro o 15:30:)
Mała Owieczka
Witajcie, mimo że nie jestem od was z DM, ale pozwoliłem sobie na zalogowanie się tu, bo znam kilka osób m.in z wyprawy do Tazie Pozdrawiam serdecznie WSZYSTKICH
Mała Owieczka
Będe to miał na uwadze i jeśli się pojawie w Toruniu, to nie zapomne o Was
Witaj Ewunia na naszym forum
Dzięki za Twój ostatni wernisaż w autobusie MZK
PRZEPIĘKNIE RYSUJESZ!!!
Do zobaczenia na piątkowych spotkaniach i na forum