Parafia pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus w Grębocinie
Ja chętnie pojadę... o ile zarobię na wyjazd i zdążę pozałatwiać swoje sprawy do 17 września
czy ktoś jeszcze?
Nic się nie martw Tolu. Na pewno będzie mnóstwo ludzi do pomocy przy małym:) Ja żałuję, ale nie dostanę wolnego ale pomodlę się za pogodę dla was na wyjazd
Podaję co udało się ustalić w sprawie ceny
jeśliby ktos miał jakieś pytania lub wątpliwości to piszcie lub pytajcie osobiście
a więc:
nocujemy w ośrodku "Maluch" na Krzeptówkach naprzeciwko sanktuarium MB Fatimskiej z widokiem na Giewont
pokoje: 2-4 osobowe /tu wszytsko zależy/ z umywalką, TV, Radiem. Ubikacje na każdym piętrze oraz w suterenie większy zapas
sporo pryszniców więc jakoś damy radę zresztą zawsze można zrobić "dzień dziecka "
koszt: płącimy 30 zł za nocleg ze śniadaniem, bo myślę, że obiadów nie będziemy brać, żeby się nie ograniczać czasowo
dodatkowe koszty: własne kolacje /zawsze możemy zrobić sobie grilla, bedzie taniej/ ; bilety wstepu do Parku narodowego /wejście na 7 dni z góry - 13 zł normalny i 6,50 ulgowy/; kasa na ewentualne dojazdy busem na szlaki; oraz ta na włąsne szaleństwa i wydatki
myślę, że powinniśmy się zmieścić i to w podskokach w kwocie 500zł
zapraszam
Szczęść Boże.
Jutro mija termin zgłoszeń
więc jeśli ktoś się jeszcze zdecydował to czekam na wieści
cieszę się już z tego wyjazdu
Hej kochani!!!
Oto info, które zostało uchwalone na walnym zgromadzeniu wyjeżdżających w góry
1. Jedziemy busem Jarka 17 września bardzo wcześnie rano lub bardzo późn o w nocy bo o godz. 3.00 do Zakopanego
2. Pozostali członkowie ekipy dojadą wieczorem lub na nastepnego lub jeszcze następnego dnia
3. Zabieramy ze sobą dokumenty, potrzebne także za granicą /a więc jeśli ktoś nie ma dowodu to paszport/
4. Zabieramy ze soba odpoiwednia ilość gotówki /a więc złotówki myślę, że w 500 zł się wyrobimy
oraz euro: ok 15 euro na ewentualny wypad do Tatralandii/
5. Zabieramy latarki, coś od deszczu, ciepłe ubrania, można wziąć też rękawiczki sportowe /do łańcuchów się przydadzą /, dobre buty dużo skarpet na przebranie :d /w końcu to uż koniec września/.
6. Zabieramy dużą porcję dobrego humoru
7. Ewentualne pytania proszę bezpośrednio do mnie kierować.
DO ZOBACZENIA!!!
już doczekać się nie mogę !!
Ja też
acha i jeszcze jedno..... warto jednak zabrać śpiwory tak na wszelki wypadek, gdybyśmy skusili się na nocleg w schronisku
pozdrawiam
Ahhh jak ja Wam zazdroszczę!!
Bede z Wami duchem obecna
Poetka Duszy
a ja sercem!
my też żałujemy Aniu, że nie jedziesz, bo będziemy musieli akapella śpiewać następnym razem w powiększonym składzie pojedziecie