Parafia pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus w Grębocinie
Hurra!!!!!!!!!!!!
już są w swoich domach i odsypiają pewnie
Pozdrawiamy
Poetka Duszy
I ja też pragnę się z Wami przywitać!!! Bujając sobie jeszcze we francuskich obłokach na polskim niebie, serdecznie i gorąco Was pozdrawiam
Buziaczki w serduszkach
pa pa i do zobaczenia… Może do piątku oprzytomnieję … bynajmniej powinnam, bo jeśli ten stan dłużej potrwa, to się błogo rozpuszczę niczym mleczna czekolada na podniebieniu łasucha i sama nie zauważę kiedy...
hejoo!!!!!! witam was gorąco My też tęskniliśmy za wami;]
Mam małą prośbe Czy moglibyście dodac pare zdjec z Taize na forum[predzej czy pozniej pewnie zostana dodane, ale pisze na wszelki wypadek
] bo mnie w piatek nie bedzie, a bardzo chciałabym je zobaczyc:)
buziaki
Kochani, udało mi sie włamac na konto Administratora
w kazdym razie mozecie juz podziwiac zdjecia z naszego wyjazdu. Jest ich bardzo duzo, ale postaram sie je wstawic jak najszybciej
Chciałam powiedzieć, że zdjęcia są super.
Ciężko tak komentować każde po kolei, ale naprawdę kurcze tak Wam zazdroszczę tych pięknych miejsc ( zwłaszcza wieży Eiffla), że aż trudno to opisać
No nic pozostaje tylko patrzeć i patrzeć i patrzeć...... i tak do przyszłego roku
monia napisał:
Kochani, udało mi sie włamac na konto Administratora
Ty chyba masz za duże wtyki u administratorów tego forum Ja na razie nie oglądam tych zdjęć. Czekam aż się spotkamy i sama mi opowiesz co gdzie i jak:) Będzie na pewno ciekawiej bo wiem jaka jesteś czasem rozgadana