Parafia pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus w Grębocinie
X-Man:)
wypasik
raczej jadę Bunia bo wiesz jest polna droga od gebocina samego do rogówka potem po asfalcie do jedwabna(tam samochód jezdzi raz na 3 h
) a potem z jedwabne las ;] więc zdala od chałasu itp
szczegóły ustalimy na spotkaniu Na ognisko kazdy przynosi cos do jedzonka. Ja z Wiesiem zajmiemy sie drewnem i kijkami do kiełbasek ;P chyba ze ktos chce jeszcze pomoc ;>
Ale bedzie fajnie......
monia napisał:
ja słyszałam ze od srody na byc 25 stopni
Przed chwilką oglądałam prognozę pogody i Jarek Kret potwierdził, że w sobotę będzie ponad 20 stopni i słoneczko.
I ja mu wierzę.
Więc tę meterologiczną pogodę już mamy, weźmy ze sobą tylko jeszcze naszą wewnętrzną pogodę ducha
Michał-ten od batmana napisał:
wypasik
Bunia bo wiesz jest polna droga od gebocina samego do rogówka potem po asfalcie do jedwabna(tam samochód jezdzi raz na 3 h) a potem z jedwabne las ;] więc zdala od chałasu itp
Wiem Michael, o jakiej polnej drodze mówisz z Grębocina na Rogówko, tą miałam na myśli, ale w Rogówku nie pojechałabym na Jedwabno ale od razu prosto na Młyniec drogą tzw "kocie łby" i tu jest dużo mniejszy ruch (bo samochód tu przejedzie raz na przynajmnaiej 6h )
Tylko czasami jak się jedzie tą polną trasą przez Przydatki na Rogówko to Burki biegają , ale z jedną kiełbaskę się rzuci to się odczepią.
pa pa
ok ale bedzie fajnie ;];];] Jarek nigdy się nie mysli
Jak uda nam się już dojechać do Golubia to może wejdziemy sobie Zamek zwiedzić.
Migotka mówi, że nie ma w środku żadnych dzieł sztuki , ale podobno jest kilka komnat do zwiedzenia. Oprowadzanie po zamku trwa około 45min.
Normalny bilet kosztuje 10zł, a ulgowy (studencki) 8 zł. W cenę biletu wliczony jest Pan przewodnik
To tylko moja skromna propozycja. Co wy na to?
Taaa byłem juz na zamku kilka razy i mówię że narawde warto:) ja jestem za a jeszcze jedno co z jedzeniem (nie zbym był strasznym łasuchem ;p ale to kawałek drogi jest.
Ostatnio edytowany przez Michał-ten od batmana (2007-04-26 07:29:22)
Jedzonko i picie bierze każdy dla siebie, jakieś kanapki czy coś w tym stylu.Chyba przeżyjemy przez cały dzień na kanapkach no nie??
chyba tak ;p
Jeśli chodzi o pójście do zamku to zależy od czasu, bowiem nie wiem jak wy ale ja wolę poleniuchować gdzieś na plaży nad jeziorkiem a nie chodzić po zimnych komnatach zamku ( gdzie niektórzy byli już kilka razy ) Oczywiście dostosuję sie do reszty, ale może po prostu zobaczymy w trakcie
Pozdrawiam
Hmmm fakt na pewno każdy z ans był na zamku w Golubiu ale decyzja należy do was:)